LCK Damer

av Heidi Otterlei


LCK Damer er gruppen for deg som er tur-syklist og trener 2-3 ganger i uken året rundt. På våre treninger er målet at vi sammen praktiserer de grunnleggende ferdigheter som kreves for at vi alle skal bli gode og trygge syklister når vi sykler sammen som en gruppe. Vi deltar sammen på flere tur-ritt i løpet av sesongen.

Målet er ikke toppen av resultatlistene, men at flest mulig kommer samlet i mål i henhold til avtalte tidsmål. Under ritt stopper vi og venter på hverandre ved uhell og punkteringer.

Vi har 3 fellestreninger i uken. I 2019-sesongen vil vi prioritere treninger på torsdager med tidlig oppstart, ca 17-1730. Disse kveldene sykler vi lengre turer inkl rulletrening. Tirsdager trener vi primært bakkedrag. Søndager blir vi med på klubbens felles langturer hvor vi sykler rolige turer på ca 10-12 mil evt lengre, med lav intensitet.

For at gruppen skal kunne fungere som et lag er det viktig at gruppemedlemmene deltar på torsdagstreningene.

Vi ønsker å ha et inkluderende miljø hvor alle bidrar til at vi har det gøy når vi sykler sammen.

I 2019-sesongen skal mange av oss sykle Insomnia-rittet siste helgen av juni. Vi stiller lag på Randsfjorden Rundt (tidsmål: under 5 timer), og flere av oss sykler nok Enebakk Rundt (tidsmål: under 3 timer), og kanskje Lillehammer – Oslo (tidsmål 6 timer). I tillegg kommer flere av oss til å bli med Ladies Editions på helgetur til Strømstad 4. – 5. mai.

Ta kontakt på heiott10@gmail.com om du tror dette kan være noe for deg.


Levert avIdrettenOnline