LCK 40+

av Thorbjørn Skamo


LCK 40+ har som mål om å sykle Lillehammer – Oslo med en snittfart på over 40 km/t. Laget stiller i ritt som Enebakk Rundt, Nordmarka Rundt, Tyrifjorden rundt i tillegg til Lillehammer – Oslo. De fleste rytterne på laget sykler Birken på godt under 3t:40 min.

Treningsprogrammet til laget er utviklet av Tord Sundhagen tidligere rytter på kontinentallaget Frøy-Bianchi. Han har flere gode resultater fra Norgescupen og syklet Tour of Norway to ganger.

Treningsprogrammet baserer seg på 10-12 timers trening i uka hele året. I rittsesongen fra april til juni vil tirsdags treningen være dedikert til felles rulletrening. De resterende treningen kan hver enkelt rytter gjennomføre på egenhånd eller møte opp for felles gjennomføring. Tord har også et tilbud til klubben om personlig oppfølging av enkeltryttere for de som har andre eller høyre ambisjoner enn laget generelt.

LCK 40+ gir deg et godt tilbud til å utvikle deg som sykkelrytter. Flere ryttere deltar også på en del felles startritt og terrengritt i løpet av sesongen og oppnår gode resultater.

Her kan dere ta en titt på video fra Lillehammer-Oslo 2016 det gir et god bilde av ritt og hvordan vi trener.Arrangement

Trening med LCK 40+ sesongen 2017

Som presentert på medlemsmøtet 12.oktober, vil det bli endel endringer for 2017 sesongen.Gruppe 1 og 2 slår seg sammen, og det nye navnet blir LCK 40+. 40+ reflekterer gjennomsnittsfarten på ritt, og er i tråd med hva mange andre klubber benytter seg av.

Levert avIdrettenOnline