Trening / fellestrening – informasjon til alle medlemmer

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 23. Mar 2020

Hei alle LCK’ere! 

Vi er nå inne i en merkelig og surrealistisk tid som ingen har vært i før og som ingen vet utfallet på. 

Som dere sikkert har fått med dere så er all idrett stoppet i Norge, dette betyr også at all organisert trening og treningssamlinger i regi av LCK er avlyst inntil videre

Vi gjør dette etter klare anbefalinger/instruks fra myndighetene og NCF/NIF og i solidaritet til dugnadsånden alle nå oppfordres til å være med på. 

I en tid hvor helsemyndighetene råder til minst mulig kontakt mellom mennesker for å begrense spredning av Coronaviruset og spesielt skåne mennesker med redusert helse og eldre, oppfordres det til at trening i størst mulig grad gjøres alene. 

Vi har forståelse for at sykling er morsommere sammen, men så lenge myndighetene ber om felles dugnad for å begrense kontakt mellom mennesker mest mulig så bør hver enkelt etterstrebe dette. 

Dersom man allikevel velger å sykle flere sammen, bør dette begrenses. 
Styret kan ikke lage generelle regler for hvordan man sykler privat, men oppfordrer til at man unngår å sykle mer enn maks 3 sammen og at man også forsøker å ha faste treningspartnere. 
Dette er sammenlignbart med anbefalinger som er gjort for barn som leker sammen. 

DET SKAL IKKE KALLES INN TIL PRIVATE "FELLESTRENINGER" VIA KLUBBENS KANALER (Spond / Facebook)

Når det gjelder årsmøte og medlemsmøte som er utsatt, så forsøker vi å avholde disse samtidig, onsdag 3. juniNCF har utsatt fristen for å gjennomføre årsmøte til 15. juni inntil ny beskjed eventuelt gis. 

Med en gang fellestreninger blir ansett for å være forsvarlig og det ikke lenger er noen restriksjoner vil invitasjoner formidles på Spond. 

Rittsesongen er også satt på vent inntil videre. Ingen vet hva som skjer på sikt annet enn at alle ritt før 1. april er avlyst. En avgjørelse om Enebakk Rundt er ventet 1. april. 

Styret i klubben følger situasjonen tett og vurderer fortløpende hvordan vi skal håndtere situasjonen fremover. Mye avhenger av hvilke retningslinjer myndighetene kommer med. 

Vi oppfordrer generelt om at alle fortsetter med trening. Sykling er like bra og sundt som alltid og det vil komme en tid hvor vi igjen kan sykle ritt og trene sammen! 

Vi håper alle kommer seg greit gjennom denne tiden og ser frem til å se flest mulig på treninger når det igjen er mulig. Vi har ingen medlemmer og miste og håper vi kan kommer sterkere tilbake enn noen gang når dette er over!

Styret i LCK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.