Mallorca 2019 – PÅMELDING! VIKTIG!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 18. Sep 2018

Image result for sykkel mallorca lckHei, da er det konkludert når det gjelder hotell og det er nå klart for påmelding til en fantastisk treningssamling / sykkelferie til Mallorca i april 2019. 

Påmeldingsdetaljer finner dere lengre ned. 


Først en kort oppsummering av opplegget:

Avreise: Onsdag 3. april fra Gardermoen klokken 20:10, lander i Palma 23:40

Hjemreise: Onsdag 10. april klokken 15:50, lander på Gardermoen 19:25 (6,5 sykkeldager)

Hotell: Helios https://www.hoteleshelios.com/en/helios-mallorca-hotel-apartamentos/

Sykkel-leie: Berganti Bikes https://bergantibikes.com/en/home

Om treningssamlingen: Fokus er lange, flotte og rolige sykkelturer. Vi deler oss i grupper slik at alle vil få mest mulig optimale turer. Sykkelturene vil bli lagt opp i forkant og det er i grunn bare å henge med å nyte. Frokostbuffe og middagsbuffe er med i prisen. Lunsj spiser vi på tur på ulike koselige steder. I tillegg blir det gjerne en og to kaffestopper. Jeg kan nesten garantere at dere vil få en fantastisk og uforglemmelig uke!

Jeg ordner bestilling av fly og hotell for de som skal være med på hele turen. De som av ulike grunner ikke kan være med hele perioden, må ordne fly selv, men jeg kan ta bestilling på hotell.

Noen har allerede bestilt tur og noen kommer kanskje til å bestille senere og ende opp på andre hoteller etc. Hvis dette er tilfelle ønsker jeg likevel at dere sender meg informasjon om flyreise, hotell, e-post og telefonnummer. Vi kan jo sykle sammen og være sosiale selv om vi ikke bor på samme hotell!

Dette skal være en samling som passer for alle! Ikke vær redd for å melde deg på. Det er flott om dere inviterer med dere personer utenfor klubben – jo flere, desto bedre!

Det er ikke alle som ønsker/kan være med i hele perioden. Jeg ønsker likevel å bestille hotell for disse fordi antall som bestiller hotell og sykkel er utgangspunkt for rabatten vi får på sykkel-leie. Alle som ikke kan være med på hele oppholdet må imidlertid ordne med fly selv som nevnt over!

Når det gjelder sykkel-leie så er det slik at jeg vil få en rabattkode. Denne koden vil dere få slik at dere selv kan gå inn på Berganti.com og bestille den sykkelen dere ønsker selv. Da vil dere få minst 15% rabatt (20% hvis vi blir 25 som bestiller hotell og sykkel). Jeg anbefaler som sagt alle å leie sykkel! Det koster ikke stort mer og dere slipper usikkerheten og alt «stresset». Flyselskapet har begrenset med plass til sykler og det er ingen garanti for at alle sykler blir med. 

Når det gjelder hotell og type rom, så er dette litt komplisert som beskrevet tidligere. Alle hotell har i utgangspunktet dobbeltrom (eller større leiligheter), men noen av dobbeltrommene selger de til «singlepris». Dette er begrenset og etter hvert vil man måtte betale mer for «single». Jeg har ikke full oversikt over hva vi kan få til på Helios, men det blir billigere hvis man deler med en annen. Jeg ønsker derfor i «bestillingen» (se under) at dere angir om dobbeltrom er aktuelt eller ikke. 

Da har vi kommet frem til bestillingsopplegget. For å gjøre dette enklest mulig ber jeg dere fylle ut informasjon tilsvarende det jeg har gjort i eksemplet under. Denne informasjonen sender dere til meg (e-post). Jeg trenger denne informasjonen til bestilling, sende ut informasjon og for å lage en oversikt over deltakere med kontaktinformasjon.

Bestilling:

Navn: Steinar Lindberg Bjerke

E-post: steinar.lindberg.bjerke@dnvgl.com

Adresse: Vittenbergveien 24B, 1472 Fjellhamar

Mobil: 413 18 466

Være med på hele turen: Ja

Hvis nei, spesifiser dato og ev. tid for fly:

Sykkel-leie: Ja

Ønsket rom: Her har dere 3 valg som følger:

-Sigelrom (vil være alene)

-Dobbeltrom med navngitt person

-Jeg kan dele med en annen person hvis nødvendig

Jeg velger her «Jeg kan dele med en annen person hvis nødvendig»


Jeg setter ikke noe frist på dette foreløpig, men ønsker å bestille så raskt som mulig.
Setter stor pris på om dere sender bestilling raskt!
Jeg kommer til å følge opp de som har vist interesse, men som jeg ikke har fått svar fra.

Dette blir bra – jeg gleder meg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.