Condis Test Lab

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 7. Mai 2018

Er du usikker på egen form? Hos Condis Klinikken hjelper vi deg med å sjekke formen ved hjelp av ulike tekster som VO2max-test eller laktattest.

Test ditt maksimale oksygenopptak (VO2max)

Lurer du på hva ditt oksygenopptak er? Et høyt oksygenopptak er meget viktig for å kunne prestere i mange ulike sportsgrener. Uansett om du er mosjonist på lavt nivå eller toppidrettsutøver, så kan det være lurt å måle oksygenopptaket. Vi tester ditt opptak ved hjelp av en tredemølle / sykkel, hvor vi øker tempoet til du ikke orker mer. Dette er en test alle kan utføre, uansett om du er inaktiv eller erfaren mosjonist.

Test din melkesyreterskel ved hjelp av en laktattest

Kort fortalt er din melkesyreterskel den høyeste pulsen du kan ha i en bestemt aktivitet uten at du stivner og får melkesyre. Er du i god form vil du kunne ha høyere terskel enn de som er i dårlig form. Testen går ut på at du trener på tredemølle / sykkel med pulsklokke, med intervaller hvor vi måler melkesyreverdiene i blodet. Etterfulgt av en økning i hastighet. På den måten vil du kunne trene mer effektivt, uten å stivne til. Har du behov for mer informasjon om våre tester? 

PRISER

VO2max testLCK 500,-  (ordinær 600,-)
LaktattestLCK 600,-  (ordinær 700,-)

Ta kontakt med oss her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.