Hope Challenge 2017

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 4. Aug 2017

I kveld skal det klatres i Grefsenkollen!

Av de totalt 70 deltakerne, er det 3 LCKere som har planer om å sykle hele 10.000 hm hver, og 1 som nøyer seg med 8.848 hm.
Dvs henholdsvis 82 og 73 ganger opp bakken til Grefsenkollen😬.
Aktuelt Strava segment: https://www.strava.com/segments/660072

Oppfordrer alle som har tid til å ta seg en tur innom å heie gutta frem.
Starten går i ettermiddag kl 18, og de er ikke ferdige før langt utpå dagen i morgen.

Se også mere info på arrangementets FB side: https://www.facebook.com/event...

Bakgrunn - formålet med eventet: Hvert år rammer menneskehandel, også kalt moderne slaveri, millioner av mennesker. Menn, kvinner, gutter og jenter blir kynisk utnyttet for andres profitt. Utnyttelsesformene kan inkludere tvangsarbeid/tvangstjenester, tvangsprostitusjon og organhandel. Flere hundre tilfeller oppdages også hvert år i Norge.

Hope for Justice er en internasjonal organisasjon som arbeider for å redde ofre, rehabilitere liv og reformere samfunn. Gjennom deres arbeid med å forebygge og avdekke menneskehandel blir hvert år hundrevis av ofre reddet og fulgt opp slik at de kan leve verdige, frie liv.

Hope for Justice ansetter saksbehandlere og etterforskere med bakgrunn fra politiet og offentlige myndigheter for å tilby en alternativ vei til frihet for sårbare mennesker som ofte ikke våger å be politi eller offentlige myndighet om hjelp.  

Målet med innsamlingen er å skaffe driftsmidler til Hope for Justice både i Norge og internasjonalt slik at flere mennesker kan få sin frihet tilbake.

Alle aksepterte ved påmelding at det opprettes et innsamlingsprosjekt på www.bidra.no i rytterens navn.
- Ryttere ble under påmeldingen bedt om å sette seg et innsamlingsmål de skal jobbe for å nå
- Alle pengene som blir samlet inn gjennom www.bidra.no vil gå uavkortet til Hope for Justice

Det oppfordres til å støtte innsamlingen!


Som eksempel har Østheim Entreprenør as (en av klubbens største sponsorer) bidratt med et gitt beløp pr fullførte høydemeter pr deltaker + en bonus pr fullførte distanse (iht påmelding) pr deltaker.

Totalt antall gjennomførte høydemeter dividert på antall deltakere, gir et basis kronebeløp.  Eks. iht deltakerlisten pdd: 554.421hm / 70 = 7.920,-

I tillegg en "bonus" pr gjennomførte distanse pr deltaker som følger;

- Galdhøpiggen: 20,- pr gj.førte deltaker - Mount Blanc: 40,- pr gj.førte deltaker - Mount Everest: 80,- pr gj.førte deltaker - High Roulers: 100,- pr gj.førte deltaker

Med dagens deltakerliste og forutsatt at alle gjennomfører påmeldt distanse, kommer vi da opp i en samlet donasjon på 13.000,-


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.