Oppdatering vedrørende fellestrening

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 4. Mai 2020

Etter regjeringens pressekonferanse torsdag 30. mars 2020 har det kommer nye retningslinjer som trer i kraft 7 mai som NIF og NCF forholder seg til.

Disse retningslinjer og anbefalinger vil også klubben følge. 


Aktivitet

Fortsatt er det helsedirektoratets retningslinjer som etterleves, men i tillegg forekommer det forskjeller mellom idrettene. Dette medfører at særforbundene er pålagt å ha forskjellige retningslinjer grunnet idrettenes særegenheter.

Ved planlegging og gjennomføring av aktivitet må det prioriteres god plass på stedene der aktivitet avholdes. De nye retningslinjene sier at det skal være minst 1 meters avstand mellom deltakerne, og at maks 50 personer kan delta på aktiviteten. Det er viktig at disse retningslinjer for avstand kan etterleves, og det skal i tillegg være ansvarlige på plass for å sørge for at utøvere ikke kommer for tett under gjennomføring av aktivitet.

NCF anbefaler fortsatt ikke å sykle flere sammen i felt.
Dvs. helst med en (1) fast treningspartner, personer fra samme husstand eller maks 5 stk. der dette er en nødvendighet for å få gjennomført treningsformen.

Dermed vil klubben foreløpig ikke kalle inn til fellestreninger for landevei.
Dette vurderes fortløpende.


Arrangementer og veien videre

Fredag 8 mai kl 13.00 vil NCF komme ut med info angående konkurranser.


0 Kommentar

LCK inviterer til konkurranser i ulike Strava-segmenter

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 2. Mai 2020

I en tid hvor det blir lite med fellestreninger, rullekjøring, ritt og sosialt samvær sliter kanskje en del med motivasjonen og får trent dårlig. Det vil snu en dag og den dagen kan kommer raskere enn vi tror. Når dagen kommer er det kjedelig om man ikke henger med langvenner. Derfor er det viktig å trene!

I et forsøk på å gi økt motivasjon og inspirasjon lanserer derfor LCK-styret syv Strava-segmenter som alle medlemmer i LCK nå kan konkurrere i.

Dere finner all informasjon dere trenger i vedlagt pdf-fil.

Jo flere som blir med på dette, desto mer moro blir det.

LCK styret håper at mange vil hive seg på denne konkurransen og at det vil få opp treningsiveren og konkurranseinstinktet!

Husk sikkerhet og sykl forsiktig, men fort!

Lykke til!


Hilsen styret

F96725517BCF4DC8A3C44299BFB6D4C1.pdf


0 Kommentar

Endringer fra 7.mai

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 2. Mai 2020

Etter å ha vært i kontakt med NCF i forhold til at det åpenbart er avvik mellom det som ble fremlagt på pressekonferansen før helgen og det NIF har publisert, er foreløpig konklusjon at det ikke vil bli noen store endringer fra 7.mai.

Fellestreninger på landevei vil etter all sannsynlighet fortsatt ikke være mulig å gjennomføre.

NCF bekrefter følgende; 

«Det er lov å arrangere konkurranser fra 7. mai med opp til 50 deltakere dersom det er på offentlig plass og det er en godkjent arrangør. En forutsetning for å kunne arrangere er at man opprettholder smittevernreglene fra FHI og følger anbefalingene fra sitt særforbund».

Vi regner med å ha noe mer konkret info i starten av neste uke, og vil så fort dette foreligger informere medlemmene.

Inntil nye retningslinjer fra klubb og NCF foreligger, er det gjeldende regler som gjelder. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline