Klubbtøy har kommet

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 28. Mar 2020


Det klubbtøyet dere har bestilt tidligere i vinter har nå kommet, og ligger for henting på Sykkelopplevelser (Solheimveien 56)


0 Kommentar

Trening / fellestrening – informasjon til alle medlemmer

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 23. Mar 2020

Hei alle LCK’ere! 

Vi er nå inne i en merkelig og surrealistisk tid som ingen har vært i før og som ingen vet utfallet på. 

Som dere sikkert har fått med dere så er all idrett stoppet i Norge, dette betyr også at all organisert trening og treningssamlinger i regi av LCK er avlyst inntil videre

Vi gjør dette etter klare anbefalinger/instruks fra myndighetene og NCF/NIF og i solidaritet til dugnadsånden alle nå oppfordres til å være med på. 

I en tid hvor helsemyndighetene råder til minst mulig kontakt mellom mennesker for å begrense spredning av Coronaviruset og spesielt skåne mennesker med redusert helse og eldre, oppfordres det til at trening i størst mulig grad gjøres alene. 

Vi har forståelse for at sykling er morsommere sammen, men så lenge myndighetene ber om felles dugnad for å begrense kontakt mellom mennesker mest mulig så bør hver enkelt etterstrebe dette. 

Dersom man allikevel velger å sykle flere sammen, bør dette begrenses. 
Styret kan ikke lage generelle regler for hvordan man sykler privat, men oppfordrer til at man unngår å sykle mer enn maks 3 sammen og at man også forsøker å ha faste treningspartnere. 
Dette er sammenlignbart med anbefalinger som er gjort for barn som leker sammen. 

DET SKAL IKKE KALLES INN TIL PRIVATE "FELLESTRENINGER" VIA KLUBBENS KANALER (Spond / Facebook)

Når det gjelder årsmøte og medlemsmøte som er utsatt, så forsøker vi å avholde disse samtidig, onsdag 3. juniNCF har utsatt fristen for å gjennomføre årsmøte til 15. juni inntil ny beskjed eventuelt gis. 

Med en gang fellestreninger blir ansett for å være forsvarlig og det ikke lenger er noen restriksjoner vil invitasjoner formidles på Spond. 

Rittsesongen er også satt på vent inntil videre. Ingen vet hva som skjer på sikt annet enn at alle ritt før 1. april er avlyst. En avgjørelse om Enebakk Rundt er ventet 1. april. 

Styret i klubben følger situasjonen tett og vurderer fortløpende hvordan vi skal håndtere situasjonen fremover. Mye avhenger av hvilke retningslinjer myndighetene kommer med. 

Vi oppfordrer generelt om at alle fortsetter med trening. Sykling er like bra og sundt som alltid og det vil komme en tid hvor vi igjen kan sykle ritt og trene sammen! 

Vi håper alle kommer seg greit gjennom denne tiden og ser frem til å se flest mulig på treninger når det igjen er mulig. Vi har ingen medlemmer og miste og håper vi kan kommer sterkere tilbake enn noen gang når dette er over!

Styret i LCK


0 Kommentar

Avlysninger grunnet COVID-19 (Corona)

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 12. Mar 2020

Vi har i dag måttet gå til det skritt å avlyse alle planlagte arrangement i form av årsmøte, medlemsmøte, fellestreninger, treningsturer, etc i nærmeste fremtid.

Vi gjør dette etter klare anbefalinger / instruks fra myndighetene og NCF / NIF.

Styret i klubben følger situasjonen tett, og vil avholde et ekstraordinært styremøte tirsdag 17.mars for å se nærmere på hvordan vi skal håndtere situasjonen fremover.

Mye avhenger av hvilke retningslinjer myndighetene kommer med.
Det skjer endringer fra time til time, så det er vanskelig å se veldig langt frem i tid pdd.

Planlagt oppstart av fellestreninger rett etter påske vil vurderes fortløpende.
Inntil videre vil det ikke bli planlagt eller kalt inn til fellestreninger fra klubbens side.

Klubbene som er underlagt NCF har fått en foreløpig utsettelse til gjennomføring av årsmøtet inntil 15.juni 2020. Dvs at sittende styre vil bli sittende inntil årsmøtet er avholdt senest 15.juni.

Ny innkalling til årsmøte 2019 vi bli sendt ut så snart vi har mer oversikt over situasjonen.

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet---all-idrettsaktivitet-avlyses-med-umiddelbar-virkning/0 Kommentar

Årsmøte 2019 - 17.mars 2020

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 11. Mar 2020

Saksdokumneter er lagt ut.

Dokumnetene finner dere her: https://www.lck.no/p/20375/arsmoter

Dokumnetne vil ikke bli utdelt på årsmøtet.
Ønsker du å ha de for hånden må du selv sørge for å medbringe de.

Dette av økonomisk- og miljøhensyn.


1 Kommentar

Åpning av Sykkelopplevelser

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 2. Mar 2020


3.mars åpner Sykkelopplevelser (Rasta Sykkel) de nye lokalene i Solheimveien. 

I ettermiddag fikk noen heldige ta del av førpremieren. Lokalene bugner av sykler og utstyr, og verkstedet står klart til å reparere din sykkel. 

Med «sykkel cafè», utallige hyllemeter med utstyr, sykler i alle former, farver og varianter, og et verksted som må være Reodor Felgens våte drøm, fremstår Sykkelopplevelser som en unik sykkelbutikken. 

#rule58 møter deg rett innenfor døren.
Er du usikker på hva det betyr, er det bare å lese seg opp her: http://www.velominati.com0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline