Barnas Østmarkritt 2019

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 28. Des 2018

Søndag 23.juni kl 11.00 braker det løs igjen!

Tradisjonen tro arrangerer Lørenskog CK Barnas Østmarkritt i Rådhusparken i Lørenskog.

Rittet er veldig populært blant barna, og passer for de i alderen opp til 10 år.

Alle med trehjulsykkel, sparkesykkel eller vanlig sykkel er hjertelig velkomne.
Eneste kriterie for å få delta er å stille med hjelm....og godt humør!

Det kjøres to alternative lengder på rittet, på henholdsvis ca 1 og 3 km.

Påmelding kan gjøres helt frem til rittstart, men kan gjøres alt nå ved å trykke her!

Det er flotte uttrekkspremier, hvor en sykkel levert av Rasta Sykkel er den gjeveste.
Uttrekkspremiene trekkes på startnummer rett etter rittet.

Arrangementet er gratis for alle barn!LCK hettegenser kan bestilles!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 19. Des 2018

Det har vært spørsmål om mulighet for en felles bestilling av LCK hettegenser, og det er derfor lagt ut mulighet for dette på Spond.

Du finner bestillingsskjema under "Innlegg" i Spond gruppen "LCK medlemmer".

Kan leveres i Unisex str XS - 3XL og Junior 6-16, ref str guiden under.

Bestillingen må legges senest 6.januar!


2 Kommentarer

God jul!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 17. Des 2018

Ønsker med dette alle LCK'er en riktig god jul og et godt nytt år!Slipper tohjulingene til i Marka – men nåde den som sykler i skisporet

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 24. Nov 2018

De har vært uglesett, utskjelt og utsatt for sabotasje. Men nå vil Oslo kommune gi terrengsyklistene mer boltreplass i Marka. 

FOTO: Olav OlsenAre Siland og medlemmer i Norsk organisasjon for terrengsykling har steinsatt og laget klopper for å begrense gjørmespor og slitasje i deler av stinettverket «Trulsen» i Østmarka. Tiltaket er blitt såpass vellykket at kommunen nå ønsker å tilrettelegge mer for syklistene. 


Skisesongen står for døren. Og selv om Marka-vinteren sikkert drøyer til langt ut på nyåret, er én ting sikkert: 

Når snøen pakkes i rette skispor innover Oslo-marka, blusser de klassiske konfliktene mellom skiløpere, gående og syklende opp. 

Men i løpet av vinteren skal Oslo-politikerne vedta nye regler for bruk og ferdsel i Oslos skoger. Kommunen håper tydelige kjøreregler skal dempe konfliktene om løyper, veier og stier i Oslomarka:

 • I forslaget til retningslinjer slås det nå fast at sykling er tillatt på både stier og grusveier. Bymiljøetaten åpner for å tilrettelegge mer for terrengsykkel. 
 • De nye retningslinjene presiserer at syklister må vise ekstra hensyn til gående.
 • Det er ikke kun de med ski på bena som får bruke skiløypene. Men det er forbudt å gå til fots, ri eller sykle i de preparerte sporene. 
 • Elsykkelens plass i Marka har det vært forvirring om. Oslo kommune vil tillate elsykkel på veier, men ikke på stier. 

Vil avgi terreng til sykkel

Den nye skogplanen gir også signaler om at omstridte terrengsyklister skal få mer boltreplass i Marka. 

– Vi ønsker at flest mulig skal bruke Marka og ser at tilretteleggingen gjennom sykkelbanen «Pionéren» i Østmarka er blitt et attraktivt tilbud for terrengsyklister. Dette gir mindre sykling og slitasje på andre stier i området, sier Trond Enkerud, seksjonssjef i Bymiljøetaten. 

Enkerud har ledet forarbeidet til deler av Oslos nye retningslinjer for kommuneskogen. I byrådssaken foreslås det å tilrettelegge for terrengsykling i kraftlinjetraseer.

– Vi foreslår å lage noen stier som er attraktive for syklistene. Strekningene under høyspentkabler oppfattes av mange som lite attraktive friluftsområder. Vi har blant annet foreslått at Holslinjen i Nordmarka kan brukes til egnede stier for terrengsykling.

– Vil rydde konflikter av vei og sti

– Jeg sykler, men jeg er ikke idiot, sier Are Siland. 

Med to tykke og overdimensjonerte dekk ruller han bortover blåstien langs en av Østmarkas bergrygger. 

Lederen i Oslo-avdelingen av Norsk organisasjon for terrengsykling (NOTS) er ikke glad i forbud og pekefingre, men mener klarere ferdselsregler kan rydde konflikter av veien – og skogsstiene. 

– Det er når noe er utydelig, at usikkerhet og problemer oppstår. Terrengsykling om vinteren blir en stadig mer populær aktivitet, og vi mener det bør tilrettelegges bedre, for eksempel ved at det kjøres opp separate spor for syklister. 

Ballongdekk på snøen: – Sykling i skisporet er en egoistisk handling, mener Skiforeningens løypesjef.

Plages av sykkelfiendtlig troll 

Det er kun noen tiår siden terrengsyklene dukket opp utenfor asfalt og allfarvei. Fortsatt kjemper Siland og stisyklistene mot det de kaller «Østmarkatrollet», en eller flere enkeltpersoner som i skjul motarbeider og saboterer for sykkelbrukere i Marka. 

Stinettet i Østmarka er blitt utsatt for hærverk, og jevnlig oppdager NOTS-medlemmer steiner og stokker som lager farligheter i stiene. 

– Det er bare trist at det finnes folk som oppfører seg sånn. Det som bekymrer meg, er at rundt 100 barn sykler jevnlig i dette området. Derfor registrerer vi alt vi finner, sier Siland. 


– Syklister og ridende må ta ekstra hensyn

Østmarkas Venner har vært blant de mest kritiske, særlig til terrengsykkelritt i Marka.

Styreleder Helga Gunnarsdóttir er glad for at kommunens nye retningslinjer vektlegger aktsomhet, og at brukere ikke skal skade miljøet. 

– Det er bra at byrådet går opp en grensegang for ferdsel. Reglene innledes med fire korte punkter som alle bør kunne forstå og etterleve. Det går nå tydelig frem at syklister og ridende må ta ekstra hensyn, sier Gunnarsdóttir.

– Hva mener dere om å tilrettelegge mer for sykkel?

– Egne traseer for terrengsyklistene har gjort at det blir noe mindre slitasje på andre stier. Vi er mer kritiske til sykkelrittene. Det er blitt strammet inn, men fortsatt tillates det store arrangementer. Problemet rundt sykling handler om slitasje, fart og holdninger. Flere av dem som er opptatt av fart og trening, tar ikke nok hensyn.


Hver bidige vinter rapporteres det om tumulter når brukere uten ski på bena beveger seg i de preparerte skiløypene. 

Hundeluftere til fots opplever at skiløpere slår etter hunder med stavene. Også syklister opplever ubehageligheter når det sykles til høyre for skisporene, opplyser NOTS. 

Nå formulerer kommunen reglene slik: 

«Det er ikke tillatt å gå til fots, ri eller sykle i de preparerte sporene i skiløyper.»

– Betyr dette at det er lov å gå ved siden av sporene, miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG)?

– Ja, det er lov å gå ved siden av skisporene, men ikke midt i løypa. En del steder blir det brøytet egne turveier for fotgjengere, svarer Berg.

Skiforeningen, som kjører opp løypenettet utenfor kommuneskogen i Marka, har ikke konkludert om hva de mener om de nye reglene, men fagansvarlig Lisa Näsholm skriver:

– Skiforeningen preparerer skiløyper for skiløpere. Vi kan ikke forby folk å gå, sykle og ri i skiløypene, men vi kan anmode dem om å velge andre traseer.Stem på Klubben i mitt hjerte!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 15. Okt 2018

Vi sparker i gang Klubben i mitt hjerte! En halv million kroner skal ut til idrettslag! Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparker i gang Klubben i mitt hjerte lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober! 

Årets kampanje starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018. Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.LCK spinning sesongen 2018/2019

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 3. Okt 2018

LCK spinning vinteren 2018 - 2019!

Onsdag 31.oktober er det oppstart spinning på Condis.

Dette er et tilbud til alle medlemmer i klubben.
Vi oppfordrer til å benytte klubbtøy på disse timene.

Hvor: Condis Lørenskog (v/Metro)
Når:   Onsdager kl. 19.30 - 21.00

Alle som ikke er medlem hos Condis forplikter å legitimere seg som medlem i klubben.

Oppfordrer derfor alle til å laste ned medlemsbevis enten digitalt eller fysisk fra minidrett.no.

Medlemskortet ser slik ut (se bilde under).Klubbkveld hos Rasta Sykkel

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 24. Sep 2018

Klubbkveld for LCK sine medlemmer

Vi ønsker å invitere til Sykkelkveld TORSDAG 27.09.18 KL 1800 hvor vi har svært gunstige priser for medlemmene dennekvelden.

 

Vi har fått låne flere av Giant og Merida sine 2019 modeller for en smugtitt😊


 

 

Giro Sko40%

Alle andre sko 70%

Hjelmer50%

Frogbikes20%

EL-sykler 25-50%

Alle Sykler25-50% (gjelder ikke 2019)

All Bekledning60%(eller mer)

Hansker/sokker25%

Deler og utstyr (ikke computer og Shimano)35%

 

Vi serverer pølser fra kl 18.30

(svar gjerne på sponden som er lagt ut på LCK så vet vi omtrenthvor mange som kommer   ikkeno krav da😊)

klubbkveld 27.09.18.docxStem på Lørenskog CK i Lokalbidraget

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 19. Sep 2018

Gi din stemme på Lokalbidraget

Lokalbidraget er LillestrømBankens gavemidler til lokale lag og foreninger. 3 millioner kroner skal fordeles, og det er kundene sine stemmer som avgjør hvordan det fordeles. Alle stemmer gir penger - så dette er årets enkleste dugnad for de foreningene som er med.

Sparebankånden er sentral i LillestrømBanken - og spesielt tydelig gjennom "Lokalbidraget".
Når LillestrømBanken går med overskudd så er det ingen som henter utbytte av dette - men det går tilbake til lokalmiljøet i stor grad.

Og nettopp dette er essensen i Lokalbidraget, hvor bankens kunder selv velger hvem som får sin del av overskuddet.

Slik fungerer Lokalbidraget
Når LillestrømBanken går med overskudd, så settes det av en gitt sum som vedtas av Generalforsamlingen i banken. Dette foregår på bankens årsmøte i februar når regnskapstallene foreligger og godkjennes.
Denne summen utlyses så som årets Lokalbidrag - der foreninger kan registrere sitt formål.

Alle stemmer har en verdi, og avstemmingen stenges 26. oktober.

Lokalbidraget ligger lett synlig i mobilbanken, så det skal være enkelt for kunder å avgi sin stemme.

Oppfordrer alle til å dele oppfordringen med familie og venner, slik at klubben får inn mest mulig!Mallorca 2019 – PÅMELDING! VIKTIG!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 18. Sep 2018

Image result for sykkel mallorca lckHei, da er det konkludert når det gjelder hotell og det er nå klart for påmelding til en fantastisk treningssamling / sykkelferie til Mallorca i april 2019. 

Påmeldingsdetaljer finner dere lengre ned. 


Først en kort oppsummering av opplegget:

Avreise: Onsdag 3. april fra Gardermoen klokken 20:10, lander i Palma 23:40

Hjemreise: Onsdag 10. april klokken 15:50, lander på Gardermoen 19:25 (6,5 sykkeldager)

Hotell: Helios https://www.hoteleshelios.com/en/helios-mallorca-hotel-apartamentos/

Sykkel-leie: Berganti Bikes https://bergantibikes.com/en/home

Om treningssamlingen: Fokus er lange, flotte og rolige sykkelturer. Vi deler oss i grupper slik at alle vil få mest mulig optimale turer. Sykkelturene vil bli lagt opp i forkant og det er i grunn bare å henge med å nyte. Frokostbuffe og middagsbuffe er med i prisen. Lunsj spiser vi på tur på ulike koselige steder. I tillegg blir det gjerne en og to kaffestopper. Jeg kan nesten garantere at dere vil få en fantastisk og uforglemmelig uke!

Jeg ordner bestilling av fly og hotell for de som skal være med på hele turen. De som av ulike grunner ikke kan være med hele perioden, må ordne fly selv, men jeg kan ta bestilling på hotell.

Noen har allerede bestilt tur og noen kommer kanskje til å bestille senere og ende opp på andre hoteller etc. Hvis dette er tilfelle ønsker jeg likevel at dere sender meg informasjon om flyreise, hotell, e-post og telefonnummer. Vi kan jo sykle sammen og være sosiale selv om vi ikke bor på samme hotell!

Dette skal være en samling som passer for alle! Ikke vær redd for å melde deg på. Det er flott om dere inviterer med dere personer utenfor klubben – jo flere, desto bedre!

Det er ikke alle som ønsker/kan være med i hele perioden. Jeg ønsker likevel å bestille hotell for disse fordi antall som bestiller hotell og sykkel er utgangspunkt for rabatten vi får på sykkel-leie. Alle som ikke kan være med på hele oppholdet må imidlertid ordne med fly selv som nevnt over!

Når det gjelder sykkel-leie så er det slik at jeg vil få en rabattkode. Denne koden vil dere få slik at dere selv kan gå inn på Berganti.com og bestille den sykkelen dere ønsker selv. Da vil dere få minst 15% rabatt (20% hvis vi blir 25 som bestiller hotell og sykkel). Jeg anbefaler som sagt alle å leie sykkel! Det koster ikke stort mer og dere slipper usikkerheten og alt «stresset». Flyselskapet har begrenset med plass til sykler og det er ingen garanti for at alle sykler blir med. 

Når det gjelder hotell og type rom, så er dette litt komplisert som beskrevet tidligere. Alle hotell har i utgangspunktet dobbeltrom (eller større leiligheter), men noen av dobbeltrommene selger de til «singlepris». Dette er begrenset og etter hvert vil man måtte betale mer for «single». Jeg har ikke full oversikt over hva vi kan få til på Helios, men det blir billigere hvis man deler med en annen. Jeg ønsker derfor i «bestillingen» (se under) at dere angir om dobbeltrom er aktuelt eller ikke. 

Da har vi kommet frem til bestillingsopplegget. For å gjøre dette enklest mulig ber jeg dere fylle ut informasjon tilsvarende det jeg har gjort i eksemplet under. Denne informasjonen sender dere til meg (e-post). Jeg trenger denne informasjonen til bestilling, sende ut informasjon og for å lage en oversikt over deltakere med kontaktinformasjon.

Bestilling:

Navn: Steinar Lindberg Bjerke

E-post: steinar.lindberg.bjerke@dnvgl.com

Adresse: Vittenbergveien 24B, 1472 Fjellhamar

Mobil: 413 18 466

Være med på hele turen: Ja

Hvis nei, spesifiser dato og ev. tid for fly:

Sykkel-leie: Ja

Ønsket rom: Her har dere 3 valg som følger:

-Sigelrom (vil være alene)

-Dobbeltrom med navngitt person

-Jeg kan dele med en annen person hvis nødvendig

Jeg velger her «Jeg kan dele med en annen person hvis nødvendig»


Jeg setter ikke noe frist på dette foreløpig, men ønsker å bestille så raskt som mulig.
Setter stor pris på om dere sender bestilling raskt!
Jeg kommer til å følge opp de som har vist interesse, men som jeg ikke har fått svar fra.

Dette blir bra – jeg gleder meg!Åpning av Lørenskog Kommunes mobile sykkelbane

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 10. Sep 2018

Søndag 16.september åpner kommunen offisielt den mobile sykkelbanen, som foreløpig ikke har fått noe navn. 

Dette er også åpningsdagen av mobilitetsuka, som du kan lese mer om her: https://www.lorenskog.kommune.no/mobilitetsuka

Oppfordrer alle LCKere til å ta turen innom åpningen.

Hvor: Utenfor Lørenskog Hus
Når:  Søndag 16.september kl 12.00.

Husk sykkel og klubbtøy!

Banen består av teknikkelementer av varierende vanskelighetsgrad, og den vil plasseres i varierende perioder forskjellige steder i kommunen.

Under er et bilde av deler av banen.Skivebremser på landevei og BMX

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 27. Jun 2018

I dag fattet Forbundsstyret et vedtak på at skivebremser kan tillates i Norge, for landevei og BMX. Les vedlagte skriv for detaljer om vedtaket og regelen.

Informasjon blir lagt ut på nettsiden www.sykling.no og sosiale medier i løpet av kort tid.

Skivebremser sak 27.06.18.pdfÅpning av sykkelparken 19.juni 2018

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 21. Jun 2018

59 1/2 år etter stiftelse av klubben kunne vi omsider åpne vårt eget sykkelanlegg!

Åpningen trakk mye folk, også fra kommunen.
Ordføreren klippet båndet og åpnet anlegget offisielt før barna kunne vise de fremmøtte litt av bruken av anlegget.

Stuntene til Eirik Ulltang satte ikke akkurat noen demper på stemningen!

Dette er en historisk dag får både klubb og Lørenskog.

Se video på Lørenskog Kommunes FB sider her: https://www.facebook.com/loren...Klopping på Ekerud

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 11. Jun 2018

Alle mann i arbeid på den største kloppen. Selv om ikke alle kan skru planker, er det mye annet som trengs

Jeg har en stund tenkt at det med ikke så mye arbeid kunne bli betydelig mere flyt på de mest brukte stiene på Ekerud, som er min "bakgård" og at man også kunne sy sammen flere nye stirunder som egner seg for trening for både store og små. 

Etter å ha deltatt på NOTS-dugnad på Skullerud og plukket opp noen tips der, bestemte jeg meg for å dra i gang et lite kloppe-prosjekt.
Jeg identifiserte 4 steder hvor det enten var evige gjørmehull eller bekker som enten manglet bro eller hadde gamle og råtne konstruksjoner som var på grensen til farlige i vått vær. 

En viktig ting med slike konstruksjoner er å få tillatelse fra alle involverte og dette er en prosess som tok overraskende lang tid.
Grunneier OBOS svarte relativt raskt og positivt, mens Lørenskog kommune brukte flere måneder på å ikke svare, før jeg begynte å ringe. 

Og så kom vinteren som alle vet var lang og ekstremt snørik.
Jeg startet på prosessen selv og kjøpte inn materialer og kappet terrassebord til topplaget på forhånd. 

Bæring av bjelker ut i skogen er tildels tungt arbeid

Det mest tidkrevende og slitsomme delen av arbeidet er faktisk å bære materialer ut i skogen.
Alle disse kloppene var under en kilometer fra Ekerud-parkeringen, men det krever en del turer og tildels tunge turer. 

En facebook-posting på stigruppa rekrutterte svært kjapt en dugnadsgjeng på 6 personer og vi smalt opp 4 klopper på under 3 timer en kveld - svært effektivt.
Da var mesteparten båret ut fra før av. 

Totalt tidsbruk for hele prosjektet var kanskje 10-12 timer, 3 på konstruksjon, 3-4 på bæring og kapping og resten på skriving av søknader og telefoner og masing på kommune og grunneier. 

Og LCK dekker generøst utgiftene til materialer! 

Jeg tror vi har fått stier som tåler mere trafikk på Ekerud og gir bedre flyt på mange ruter.
Mitt langsiktige mål er å spre trafikken på enda flere (fine) stier, og tenker å kjøre en guiding med stigruppa senere på sommeren. 

Og vi lærte mye underveis!

* Det er alltid kjekt å ha en fagmann (snekker) med, som har gode innspill til oss kontorrotter.
* Dag trenger lesebriller ;-)
* Steiner ved overgangene og under kloppene gir prikken over i'en, stødigere klopper og lengre holdbarhet på materialer
* Batteridrevet sirkelsag er meget nyttig på en sånn jobb
* Om man beregner nøyaktig mengde materialer, har man lite å gå på ved justeringer i konstruksjonen. Vær litt raus. 

Se også NOTS stibyggerhåndbok på http://www.nots.no/vart-arbeid/stibyggerhandboka/

Knut Haugen

Før og etter-bilde av den ene bekkekryssingen


Offisiell åpning av LCK Sykkelpark

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 8. Jun 2018

Tirsdag 19.juni kl. 18.00 er tidspunktet for åpningsfesten.

Stikkord for åpningsfesten:

 • Presentasjon av anlegget og bidragsytere
 • Offisiell åpning av anlegget
 • Medlemmer fra barn og ungdomsgruppa viser oss bruken av anlegget
 • Oppvisning av Erik Ulltang, som er en av Norges desidert beste trial syklister
 • Edvald Boasson Hagen kommer
 • Servering av pølser og brus (grilling er fortsatt strengt forbudt) 

Det er sendt ut påmelding i Spond, og vi ber alle som har tenkt seg innom å melde seg på der.
Dette fordi vi vil ha en formening om hvor mye mat og drikke vi må ta høyde for ifbm arrangementet.

Alle barn- og ungdomsmedlemmer oppfordres til å komme med sykkel og sykkeltøy, slik at dere får vist frem bruken av pumptracken og resten av anlegget.

Invitasjon åpning LCK Sykkelpark.pdfLCK Terrengjentene

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 31. Mai 2018

Terrengjentene er en egen gruppe for jenter i alderen 10-14 år. Hensikten med gruppen er å fange opp jenter som erfaringsmessig ikke finner seg hjemme i andre grupper der kravene til teknikk kan være noe høyere.

Vi trener på tirsdager og har fokus på grus og lettere sti av den typen en gjerne finner på de store turrittene som Birken, Grenserittet etc. Det er lav terskel for å bli med og vi stiller ingen krav til forkunnskaper. Ingen skal være redd for å ikke holde følge med de andre på trening.

På den annen side får jentene utfordringer å bryne seg på og grensene for hva en trodde en turte blir garantert flyttet på.

Vi bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. 
Kontakt Ingar for nærmere informasjon.

Med vennlig hilsen
Ingar F. Leiksett

Tlf: 942 94 830
ileiksett@gmail.comKM landevei 2018

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 31. Mai 2018

Bra oppmøte og en tøff økt på tirsdagens KM landevei.

Morten Hansen var raskest av alle, og til tross for at Eirik Vollen tappert forsøkte å forsvare 2017 tittelen, kom han til kort mot landslagsutøverne i triatlon. 

Alle deltakere fikk kjent litt på syre i den passe lang og passe tøffe rundbane trasen. 

Astrid Landewall vant uttrekkspremien, og kan glede seg til en tur på Losby Gods. 

Takk til deltakere og arrangører for et vel blåst KM 2018 🚴‍♀️
Også en takk til Politiet, som sørget for trygge rammer rundt arrangementet.Sykkelcafe - Norge og verden rundt - på sykkel

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 31. Mai 2018


Hvordan er det å oppleve norsk natur i dagevis fra sykkelsetet? Langs fjordarmer en vakker sommerdag, eller fjellheimen i skikkelig møkkavær? 
Hvordan er det å sykle i 58 graders varme i Sudan? 
Kunne du tenke deg å tråkke gjennom subtropiske strøk i vanvittig luftfuktighet? 
Eller kanskje en tynnluftstur til 4883 moh i Andesfjella?

Lars Erik Sira har syklet Norge rundt!
Det har Knut Erling Wedul også, men han har tatt syklinga ett tråkk lengre – 50.000 km på tur i 50 land over fem kontinenter.
Begge er med andre ord entusiastiske syklister, og tar oss med på turer proppfulle av spennende opplevelser langt utenfor allfarvei.
Velkommen til en inspirerende og underholdende sykkelkveld!

Dette er kvelden for kultur og natur - sett fra sykkelsetet.

https://www.facebook.com/events/246746062561801/

---

Arrangementet er gratis! 
Det kan være lurt å reservere bord. 
Klikk på «Bordbestilling» eller ring 64 80 80 21 for å bestille.Treningssamling våren 2019!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 23. Mai 2018

Tidligere turer har vist seg populære, og vi gjør derfor et nytt forsøk for en samling i 2019.

Håpet er å samle en enda større gjeng.

Neste års treningssamling krever planlegging og tidlig informasjon til klubbens medlemmer vil forhåpentligvis kunne føre til god oppslutning.

Vi starter derfor allerede nå med å lande et opplegg. 

Ber derfor alle om å sette av 2 minutter og svare på 4 enkle spørsmål: Til undersøkelsen!

Presentasjon_av_alternativene.pdfBarnas Østmarkritt 2018

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 14. Mai 2018

Søndag 24.juni kl 11.00 braker det løs igjen!

Tradisjonen tro arrangerer Lørenskog CK Barnas Østmarkritt i Rådhusparken i Lørenskog.

Rittet er veldig populært blant barna, og passer for de i alderen opp til 10 år.

Alle med trehjulsykkel, sparkesykkel eller vanlig sykkel er hjertelig velkomne.
Eneste kriterie for å få delta er å stille med hjelm....og godt humør!

Det kjøres to alternative lengder på rittet, på henholdsvis ca 1 og 3 km.

Påmelding kan gjøres helt frem til rittstart, men kan gjøres alt nå ved å trykke her!

Det er flotte uttrekkspremier, hvor en sykkel levert av Rasta Sykkel er den gjeveste.
Uttrekkspremiene trekkes på startnummer rett etter rittet.

Se vedlagte plakat for nærmere info.

Barneplakat 2018 forside.pdf
Bakside barneplakat 2018 bakside.pdfStishorts

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 8. Mai 2018

For de som ikke har fått det med seg, har vi fått et tilskudd til LCK kolleksjonen som flere burde få i hus...

Dere finner den på portalen!
Condis Test Lab

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 7. Mai 2018

Er du usikker på egen form? Hos Condis Klinikken hjelper vi deg med å sjekke formen ved hjelp av ulike tekster som VO2max-test eller laktattest.

Test ditt maksimale oksygenopptak (VO2max)

Lurer du på hva ditt oksygenopptak er? Et høyt oksygenopptak er meget viktig for å kunne prestere i mange ulike sportsgrener. Uansett om du er mosjonist på lavt nivå eller toppidrettsutøver, så kan det være lurt å måle oksygenopptaket. Vi tester ditt opptak ved hjelp av en tredemølle / sykkel, hvor vi øker tempoet til du ikke orker mer. Dette er en test alle kan utføre, uansett om du er inaktiv eller erfaren mosjonist.

Test din melkesyreterskel ved hjelp av en laktattest

Kort fortalt er din melkesyreterskel den høyeste pulsen du kan ha i en bestemt aktivitet uten at du stivner og får melkesyre. Er du i god form vil du kunne ha høyere terskel enn de som er i dårlig form. Testen går ut på at du trener på tredemølle / sykkel med pulsklokke, med intervaller hvor vi måler melkesyreverdiene i blodet. Etterfulgt av en økning i hastighet. På den måten vil du kunne trene mer effektivt, uten å stivne til. Har du behov for mer informasjon om våre tester? 

PRISER

VO2max testLCK 500,-  (ordinær 600,-)
LaktattestLCK 600,-  (ordinær 700,-)

Ta kontakt med oss her!Team Rynkeby

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 24. Apr 2018

Med ref til presentasjonen vi fikk av Team Rynkeby på medlemsmøtet, legges presentasjonen vi fikk ved her.

Alle medlemmer oppfordres til å støtte den gode saken Team Rynkeby jobber for.
Du trenger ikke gå "all inn" av den grunn, men gjøre et av to følgende;

TRO-presentasjon LCK.pptLøypevaktkurs

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 18. Apr 2018

Ifbm avvikling av feks klubbmesterskap landevei etc, er det et ønske om å "utdanne" egne løypevakter og stasjonære vakter i klubben.

Lavterskel tilbudet som alle kan ta på eget initiativ er løypevaktkurs via e-læring. Tilbud om stasjonært vaktkurs vil komme senere.

Det er relativt rast å gjennomføre kurset, som tar deg gjennom de viktigste elementene i forhold til rollen som løypevakt.

Løypevaktkurs for klasserom har vært tilgjengelig over lengre tid. Nå blir også kurset tilgjengelig elektronisk på «Min idrett» for alle som måtte ønske å bli løypevakt. At kurset nå er tilgjengelig på nett gjør at deltakerne kan ta kurset hvor som helst - hjemme eller på reise.

Læreprogrammet er utviklet og driftes på Norges Idrettsforbunds standard e-læringsplattform. For å komme inn på kurset går du til «Min idrett» og logger deg på.

Påmeldingsguide finner du her. 

Hensikten med kurset er å gi løypevaktene en god trafikkforståelse og kunnskap om trafikksikkerhet.

Løypevaktens hovedoppgave er å yte service og gi informasjon til rittdeltakere og publikum. Løypevakten kan også plasseres på strategiske plasser for å skape oppmerksomhet og således skape bedre trafikkflyt. Standard arbeidsutrustning er synlig vest, gult flagg og fløyte.

Hvem kan bruke løypevakten? 

Mange ritt vil ha nytte av å utdanne løypevakter. Tour of Norway bruker for eksempel mange løypevakter i gjennomføringen av sitt arrangement. Turritt vil ha særdeles stor nytte av slike vakter med tanke på at deltakerne i all hovedsak skal følge trafikkreglene.

Hvem kan bli løypevakt?

All ungdom som har tatt trafikalt grunnkurs, eller alle personer over 18 år.

Tar du utfordringen?

Sykkel Norge trenger deg!
Medlemsmøte våren 2018

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 10. Apr 2018

Minner om medlemsmøtet våren 2018.

Vårens medlemsmøte avholdes tradisjonen tro på Losby Gods.
Dato for årets møte er satt til tirsdag 17.april.

Agenda for møtet:
 • Velkommen
 • Presentasjon av styret
 • Sesongen 2018
 • Referat fra Mallorca turen
 • Oppsummering av kartleggingsundersøkelsen 2017
 • Innlegg om barne / ungdomsgruppa
 • Presentasjon av Team Rynkeby
 • Presentasjon av Condis
 • Gruppemøter


Invitasjon er sendt ut på Spond.
Ber alle melde seg på via denne invitasjonen, slik at vi har en oversikt over hvor mange som kommer. 

Får du ikke invitasjonene på Spond, kan det bety at du ikke er med i gruppa.
Benytt i såfall gruppekode JPDAH for å bli medlem av gruppa.Watt vs Cancer (Watt mot kreft)

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 11. Mar 2018


Høybråten og Stovner IL Sykkel inviterer til et veldedighetsritt på 24 timer i sine klubblokaler i Oslo. Alle lag kan stille med 1 til 12 ryttere som deler på en rulle. Det laget som tilbakelegger flest kilometer vinner.

For hver syklet kilometer betaler utøver/lag 10kr til Kreftforeningen. Et lag med snittfart på 30km/t vil bidra med 7200kr. Hvordan laget fordeler bidraget avgjør laget selv. Det er ingen deltakeravgift. All inntekt går til veldedig formål.

I lagkonkurransen Watt mot kreft gjelder det å komme lengst i Zwifts verden på ett døgn. Hvert lag stiller med sykkel, rulle og iPad. HSIL stiller med lokale, café, garderober, wi-fi etc.

Det er begrenset med plasser. Meld laget ditt på til det som kan bli minnerike 24 timer med mange likesinnede syklister.

Vil du melde på et lag, har du spørsmål eller ønsker mer info, send Mail til simen.strandaas@gmail.com eller ring 92802203.

https://www.facebook.com/events/696407153884533??ti=ia

https://innsamling.kreftforeningen.no/kfarbeid/5-8289AFSK Vinterritt 25.februar - fatbike

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 20. Feb 2018

AFSK-Sykkel lager vinterritt 25.februar i år. 

Det er et kort intensivt ritt på singletrack-sti for Fatbike og om mulig 29" med pigg. 


Det ligner nok litt på Modum Challenge, bortsett fra at vi ikke kjører løypa med scooter. For det er det for trangt og teknisk terreng. 

Det går med intervallstart. Løypa får enormt med skryt av de som prøver den første gang. 

Vi bruker hele eller deler av en Strava-løype som går under OPC (Orange Priest Challenge) 

Inspirert av Orange track på Kinnekulle i Sverige, og at løypa ligger i det vi i Aurskog kaller "preste-skauen"

Varm mat og drikke ved målgang i fra grillhytte. Prøver å lage litt hygge rundt det.

Årsmøte 2017 Lørenskog CK

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 20. Feb 2018

Det innkalles herved til årsmøte i Lørenskog Cykleklubb

Tid: Onsdag 21. mars 2018 klokken 18:00

Sted: Losby Gods, møterom Østmork

Saksliste (foreløpig)

1. Åpning 

2. Valg av dirigent (møteleder) og referent 

3. Årsberetning 

4. Regnskap 

5. Innkomne forslag 

6. Fastsette kontingent 

7. Budsjett for 2018

8. Aktiviteter i 2018

9. Lagets organisasjon 

10. Valg 

11. Avslutning 

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret på e-post post@lck.no innen 01.03.2018.

Fullstendig saksliste med alle sakspapirer legges ut under info/dokumenter på www.lck.no senest 08.03.2018. 

Mvh 

Styret i Lørenskog CykleklubbPåmelding L-O 2018

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 13. Feb 2018

Helgen 15 - 17.juni er det igjen klart for Styrkeprøven, og det er nok distansen Lillehammer - Oslo lørdag 16.juni som fortsatt blir den med flest medlemmer til start.

Felles pulje for alle LCKere som ikke skal delta i lagkonkurransen

Vi har fått reservert startpulje kl 09:04. Denne puljen dukker ikke opp om du logger deg inn på tradisjonell måte. Alle som skal melde seg på  derfor følge vedlagte link. Det må også benyttes brukernavn og passord dere finner under. 

Link: Påmelding LCK - Brukernavn: LCK2 - Passord:  k5mmadys

Startkontingenten går fort opp, så om du er klar er det ingen grunn til å vente med påmeldingen.

Er du alt påmeldt, men ønsker å sykle i LCK puljen?
Send en mail til benny@lck.no, så skal vi sørge for flytting.


Påmelding for LCKere som skal delta i lagkonkurransen (LCK 40+) 

Starttid etter seeding i løpet av våren. Det er reservert plass i lagkonkurransen, og kontingenten er foreløpig betalt av klubben. Alle som skal sykle med LCK 40+ må melde seg på til klubben og ikke på Styrkeprøvens sider. 

Det sendes ut en egen påmelding med betaling i Spond til de dette gjelder.Merida Terrengsykkelskole for barn 24 - 29.juni 2018

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 16. Jan 2018

Er du i alderen 12 til 17 år og lyst på en uke med terrengsykling på Skeikampen sommeren 2018? Da må du lese videre!

Sommeren 2018 arrangerer vi for 9. gang Merida terrengsykkelskole, 24. – 29. juni 2018.

Det blir en spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 12-17 år.

Samlingen passer for alle uansett ferdigheter. Vi setter sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

Last ned brosjyren her.

Kursinnhold:

Vi ønsker også i år å lage en faglig, sosial og innholdsrik uke. Alle øktene har som mål å gjøre deg trygg og selvstendig på de elementene som det kreves for å beherske det å sykle raskt og sikkert i terrenget. Alt dette skjer i det utrolige flotte området med stier og veier av ypperste kvalitet i - og rundt på Skeikampen. Treningsplanlegging, evaluering av egen trening, mekke-øvelser på det å holde egen sykkel i orden inngår i uken program. Instruktørene vil være mange av landets beste terrengsyklister, bl. a. fra NTG Lillehammer.

Deltagere vil bo i leiligheter vegg-i-vegg med Thon Hotel Skeikampen. Alle måltider blir servert i spisesalen på hotellet.

Påmelding og overnatting:

Merida terrengsykkelskolen har oppstart søndag 24. juni 2018 kl. 1800. Pris: NOK 3900,- pr deltager. Halvparten faktureres etter påmelding mens resten faktureres etter at påmeldingsfristen er gått ut. Det inkluderer: 

 • Overnatting i leiligheter tilknyttet Thon Hotel Skeikampen.
 • 3 måltider hver dag på Thon Hotel Skeikampen. 
 • Redusert startkontigent på Bukkerittet.
 • Merida sykkeldrakt
 • Overraskelser fra vår samarbeidspartner. 

Påmeldingsfrist: 1. juni 2018. 

Meld deg på her!

Følg arrangementet på FacebookPortalen er åpen!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 8. Jan 2018

Da er portalen igjen åpen for bestilling av klubbtøy!


Stengedatoen er synliggjort på forsiden av nettbutikken. Se nedtellingsklokke.

Logg inn via denne link: www.original.no/teamshop

Brukernavn: Lørenskogck


Kalas har kommet med flere spennende nyheter i 2018 - Nyheter 2018.pdf

Info om åpne-, stenge- og leveringstider finner dere her - http://www.lck.no/p/20270/klub...

Kulturnatt på Lørenskog - 25. januar

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 7. Jan 2018

Torsdag 25. januar arrangeres kulturnatt på Lørenskog hus og i Rådhusparken.
LCK vil delta, og vi skal ha en  fatbikeløype i parken.
Vi trenger noen fatbike syklister som vil være med å representere klubben vår.
Ønsker du å være med, send en mail til Ingvild, ingvildru@outlook.com, eller ta kontakt på tlf 90 78 83 53. Arrangementet starter kl. 18.30 og varer ett par timer.

Med vennlig hilsen

Ingvild Ruud

Lørenskog CK

Tlf. 90 78 83 53