Oppstart spinning

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 16. Okt 2019

LCK spinning som er annonsert startet 23.oktober, vil først starte opp 30.oktober pga ferieavvikling hos Condis.

Invitasjoner kommer i Spond som vanlig.


0 Kommentar

Medlemsmøte høst 2019

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 4. Okt 2019Husk medlemsmøtet den 16.oktober. Møtet avholdes på Lørenskog Hus og ikke Losby som tidligere. Invitasjon er sendt ut i Spond.

0 Kommentar

Vellykket 60-års jubileumsmarkering og KM terreng

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 28. Aug 2019

Lørdag 24.august var det tid for både KM terreng for barn og voksne samt 60-års jubileumsmarkering.

Jubileumskomiteen har jobbet lenge med planleggingen, og når i tillegg været var på sitt beste lå alt til rette for en knall dag.


Barna startet showet kl 12, og det ble kjørt en klasse tom 10 år og en 11+.De minste holdt seg i området Sørlihavna, mens de største hadde en runde opp i Nesås skogen før de avsluttet sykkelparken.


Kl 14 var det de voksnes tur, og da ble det kjørt tre runder.
Stigningen på grus og sti opp til toppen av Nesåsen, samt en tøff utforkjøring på sti gjorde sitt til at det ble god strekk i feltet og en skikkelig treningsøkt for alle deltakerne.Etter gjennomført KM kom ordfører Ragnhild Bergheim på besøk.
Hun holdt en tale i anledning jubileet, og kom i tillegg med en gave på 10.000,- til klubben.


Seansen på Sørlihavna ble avsluttet med et trail show, hvor Joachim Skjævestad og Erik Solbakken fra "Team sykkelshow" viste oss hvordan sykler kan behandles.


Selve feiringen ble avsluttet på Sørlikroa med pizza og drikke.


Klubben takker alle som bidro i planleggingen og gjennomføring av arrangementet.


Totaltsett var dette et veldig vellykket arrangement for de som var tilstede.


0 Kommentar

Espen Helgesen - Europamester terreng maraton (master) 2019

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 22. Aug 2019

EM terreng maraton Furusjøen 6.juni 2019

Under følger en kort oppsummering fra Espen Helgesen ifbm hans vanvittige prestasjon når han i sommer ble Europmamester i terreng maraton i master klassen;

Årets europamesterskap på Furusjøen var i år et arrangement jeg tidlig prikket ut, og bestemte meg for å "satse" mot. En vinter med mye allsidige trening, og styrke på labben med Simen Enger, Thorbjørn Skamo og Øystein Gulliksen la grunnlaget for en god grunnform da sykkelen ble tatt frem i mai. Min samboer Marlen, mener nok at jeg har vært litt for fokusert på sykling og EM i mai/juni og frem mot konkurransedagen, men fokus og vilje var det som måtte til for å prikke inn formen til 6.juli. 


Må også nevne den fine stemningen ved å kjøre KalasCup og treffe andre LCK'ere der, samt enkelte treninger og ritt med landeveis gjengen. De øktene og dagene er noe som bidrar til motivasjon og treningsglede i hverdagen frem mot et mål.


EM traseen på Furusjøen er meget krevende, løypa ble derfor besiktiget to ganger før konkurransen. At jeg hadde god kontroll på løypa bidro til å roe nervene før start. For nerver, det var det, har ikke vært så nervøs før en start siden førstegang jeg kjørte NC.

Ekstra stor spenning var knyttet til startfeltet, da fjordårets mester fra Italia stilte på start, samt et par andre tilsynelatende spreke utlendinger og nordmenn.


En uke før rittet kjørte jeg en hardøkt gjennom hele første stiparti til Krøkla, og kunne da se på Strava at tiden var sterk sammenliknet med andre norske ryttere. Rittplanen ble da klar etter den økten - Kline til fra start og finne flyten over fjellet. Noe som fungerte veldig bra, da jeg fikk luke inn i løpebakken. 

Noe overrasket var jeg over at ingen fulgte, men motivasjon ga det, og det var bare å kjøre på. Fikk sekundering på Krøkla at jeg ledet med 2,5min. Delen mellom Krøkla og Hillingen kjørte jeg jevnt og prøvde å spise og drikke godt, noe jeg fikk igjen for senere i rittet. Tapte dog mye tid ned til Kvam pga safe kjøring, men med et ekstra gir opp Leinabakken, økte jeg med 1,5min til neste rytter Fabien Monnier, noe som var viktig, da han kjørte meget sterkt siste 15km. Var en utrolig lettelse å krysse målstreken først av alle. 


For min del er det å få EM master trøye utrolig stas og en fantastisk følelse å stå på pallen å høre nasjonalsangen, noe min samboer kan bekrefte, da hun aldri har sett meg så glad før. 

Blir stas å representere LCK i EM drakt på maraton ritt det neste året.

Planene for 2020 er ikke helt klare, men for 2019 gjenstår Ultrabirken hvor målet å kunne kjempe om en topp 5 plassering. Så får vi se om det blir tid og anledning til å forsvare trøya om et år, noe jeg håper på 🙂 


Mvh Espen Helgesen


0 Kommentar

Feil med LCK mailadresser!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 29. Jul 2019

Til info er det noe feil med alle inngående mailadresser til klubben (*@lck.no).

Feilen har trolig vært der de siste 2-3 ukene, så om du har fått feilmelding eller savner svar på henvendelser er det fint om du sender en mail til benny75@me.com.

Vi beklager feilen, som trolig har kommet ifbm etablering av "Klubbkontor" hos NIF.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline